úterý 7. října 2014

Ze Seattlu

Operace Ikarus

Kvuli blížící se obnově kontraktu Knight Errant pro zajištovaní bezpečnostních služeb nad městem zvyšili svou aktivitu především v okrajových zónách jako jsou Redmont,Rivertonu nebo Northgate. Tato operace má krycí název Ikarus, Represe KE se dotkla především slumu v Redmontu. Errant vydal prohlášení ve kterém stanovuje že se během akcí ve slumech podařilo zajistit notorický známého teroristu Londa a také několik hledaných přislušníků O´maleyho gangu.



Volby na radnici
Za 14 dní proběhnou volby do radnice, a volební kampaně jsou v plném proudu podle průzkumů se s největší pravděpodobností stane novým starostou Andrew Beckett ale i váš hlas může rozhonout o budoucnosti Seattlu








Sandy Mitchell v Tacoma Hall!

Pěvecka hvězda Sandy Mitchell vystoupí opět po dvou letech v Tacoma Hall na kterém jistě zazní její nesmrtelné hity jako Broken Heart , My Magic nebo Pure Poison. Ticketstar hlasí že o lístky je neuvěřitelný zájem a brzo budou vstupenky na tento jedinečný koncert vyprodány, takže pokud chcete zažít její show neváhajte a zakupte si lístky








Trojitá vražda na Univerzitě!
Na půdě paranormalní univerzity si vraždilo, obětí se stali 3 mladí studenti prvního ročníku. Podle našich zdroju se jednalo o studenty tradiční magie ve věku 18-20 let.
 Zatím nezáme příliš podrobností, ale brzy zveřejníme několik horkých stop. Kapitán Boon s oddělení vražd na tiskové konfernci prohlasil "Zatím proběhlo předběžné vyšetřovaní, ale již nyní jsme pachateli na stopě bohužel nemůžeme dát víc informací protože bychom ohrozili průběh vyšetřovaní.".




Žádné komentáře:

Okomentovat