neděle 19. října 2014

Novinky v Seattlu

22.6. 2077 Brutalní vražda v motelu Nob Hill

Dnes v noci došlo k brutální přestřelce v motelu Nob Hill v Northgatu, podle našich důvěryhodných zdrojů několik ozbrojenců vniklo do hotelu a zabilo jednoho člena ochranky ale jejich skutečný cíl byl naše novinářka Sandra Taylor, podivné je však že mrtvá těla byla z místu činu odvezena a pak zmizela.







30.6.2077 Loď duchů 

Dlouho očekávaná loď která měla přivést sakrofág prastárého krále Mara Takla Haymanot který vladl v  Etiopii v dávnověku, dorazila do přístavu bez posádky, tajemství však vysvětlila tým Sarrisa Security která našla těla námořníků v podpalubí společně se čtyřmi Hell Houndy, pro jednotku však tyto tvorové nebyli problém ale bleskurychle je zneškodnili.
Jak se Hellhoundi na palubu dostali? to nikdo neví ale pravděpodobně si námořnici přivydělávali tím že pašovali různé para-tvory a jedno z  těch zvířat uniklo a podařilo se jim osvobodit své druhy a přemoct neozbrojenou posádku.


31.6.2077 Smrtící Autonehoda
Na dalnici u Bellevue se stala smrtící nehoda když SUV Aurory Wayless,známé propagatorky Alternativní medicíny vychazející s Wicca tradic se několikrát převratilo. dva lidé byli na místě mrtví, samotná Aurora byla převezena do nemocnice v Bellevue. Několik svědku tvrdilo že vozidlo bylo pronásledováno vozidlem Knight Errant ale KE tuto informaci popřel.




Žádné komentáře:

Okomentovat